Ние го расплетуваме нашиот целосен потенцијал кога ќе го препознаеме нашиот фокус и дејствуваме од позиција на внатрешен мир и врз основа на нашите таленти, вредности и интереси.

Ангелика Похнитцер
Социократски фасилитатор

Ангелика Похнитцер е сертифициран социократски фасилитатор. Таа е членка на неколку одбори на непрофитни организации. Има долгогодишно работно искуство во полето на дипломатија, социјални иновации и менаџмент системи.

 

Искуство и сетификации

  • 20+ години на раководни и лидерски позиции
  • 15+ години во обука на возрасни, развој на лидерство и коучинг
  • Сертифициран социократски фасилитатор и TalentCoach
  • Сертифициран консултант за организациски развој
  • Универзитет за Мир на Обединети Нации – Диплома за социјални иновации
  • Дипломирана на Дипломатска aкадемија во Виена
  • BA Sociology, MA Criminology, MA Business
  • Дополнителни сертификати: Менаџер за ризици, Ревизор, Менаџер за квалитет, Проект менаџмент
  • Меѓународно искуство во цела Европа, Америка и Централна Азија.

Поврзи се со Ангелика…

Ние го расплетуваме нашиот целосен потенцијал кога ќе го препознаеме нашиот фокус и дејствуваме од позиција на внатрешен мир и врз основа на нашите таленти, вредности и интереси.