Води со интегритет, предизвикувај со сочувство и инспирирај акција.

Др. Бланка Белак

Невро-коуч и експерт за развој на лидерство

Др. Бланка Белак е сертифициран невро-коуч и експерт за развој на лидерство, со повеќе од 20 години професионално искуство во меѓународни финансии, дипломатија и развојни програми.

 

Искуство и сетификации

 • Д-р по Разрешување на конфликти
 • 20+ години на раководни и лидерски позиции
 • 15+ години искуство во обука на возрасни, развој на лидерство и коучинг
 • Neuro-coaching сертификација (Bonnie Badenoch, Parks, Jana Thann)
 • Rapid Transformational Therapy сертификација (Marisa Peer)
 • Emotional and body wisdom сертификација (The Hendricks Institute)
 • Cynefin Framework, Cynefin Suite Tools (Dave Snowden)
 • Lectical Decision Making Assessment debriefer сертификација (Lectica)
 • The Leadership Circle Profile 360° feedback debriefer сертификација (TLCP)
 • Systemic constellations сертификација (Jana Thann)
  Coaching (ICF, член на ICF Austria Board),
 • Меѓународно искуство во ЕУ, Источна Европа, Африка, Северна Америка, Блискиот Исток и Азија.

Поврзи се со др. Бланка…

 Води со интегритет, предизвикувај со сочувство и инспирирај акција.