Биди онаква лидерка којашто и ти самата би ја следела.

Ирена Јакимова

Тренер на возрасни, коуч и бизнис консултант

Ирена Јакимова е лиценциран тренер на возрасни, коуч и бизнис консултант со повеќе од 20 години професионално и интернационално искуство во маркетинг, развојни програми за претприемништво, лидерски и бизнис коучинг.  Таа им помага на лидерите да станат пофокусирани, да зборуваат посамоуверено и да бидат посвесни за сопствената вредност и присуство.

 

Искуство и сетификации

 • Магистер по Генерален Менаџмент (Универзитет Шефилд, Сити Колеџ во Солун)
 • 20+ години на раководни и лидерски позиции
 • 15+ години искуство во обука на возрасни, развој на лидерство и коучинг
 • Сертифициран обучувач за Points of You
 • Capital NLP Coach (ABNLP with Bureau Land Netherlands)
 • NLP Master Practitioner (ABNLP with Bureau Land Netherlands)
 • Сертифициран тренер за возрасни (Министерство за образование)
 • Фасилитатор на SDI (Strengths Deployment Inventory) Ниво 2
 • Специјализирана за лидерски коучинг од John Mattone, тренер на Стив Џобс
 • Deep Personal Coaching и тимски коучинг (Marylin Atkinson, Ericsson College)
 • Мастер коуч од Mastercoach, Велика Британија
  Главен тренер на Швајцарската академија за управување со хотели во Луцерн (SHL)
 • Меѓународно искуство во  ЕУ, Источна Европа, Африка, Северна и Јужна Америка, Блискиот Исток и Азија.

Поврзи се со Ирена…

Биди онаква лидерка којашто и ти самата би ја следела.