Home Events - Excellerator Zone WILP Промоција на WILP – Лидерска програма за жени со влијание

Date

27 Дек 2023
Поминат

Time

5:00 pm - 6:00 pm

Промоција на WILP – Лидерска програма за жени со влијание

Ве покануваме да присуствувате на официјалното лансирање на водечката лидерска програма за жени кои прават промени во општеството, ко-финансирана од Европската Унија.

Програмата за лидерство за жени со влијание (WILP) е напредна програма за зајакнување на лидерските капацитети.

Програмата е наменета за жени коишто имаат мисија да креираат промени во општеството и кои доаѓаат од непрофитните и јавните услужни сектори, како и од академската заедница во Северна Македонија.

Линк за регистрација:

https://forms.gle/KrhFzifvLBmLYWQ97

Submit a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *