Ние го расплетуваме нашиот целосен потенцијал кога ќе го препознаеме нашиот фокус и дејствуваме од позиција на внатрешен мир и врз основа на нашите таленти, вредности и интереси.

Angelika Pohnitzer
Социократски фасилитатор

Angelika Pohnitzer është një lehtësuese e certifikuar sociokratike. Ajo është anëtare e disa bordeve të organizatave jofitimprurëse, si dhe një përvojë pune shumëvjeçare në fushën e diplomacisë, inovacionit social dhe sistemeve të menaxhimit.

 

Përvoja dhe sertfikatat

  • 20+ vite në pozicione drejtuese dhe menaxheriale
  • 15+ vjet në trajnimin e të rriturve dhe zhvillimin e lidershipit
  • Lehtësues i certifikuar sociokratik dhe TalentCoach
  • Konsulent i certifikuar i zhvillimit organizativ
  • Universiteti i Kombeve të Bashkuara për Paqe Diplomë në Inovacionin Social
  • Ka kryer Akademinë Diplomatike në Vjenë
  • BA Sociologji, MA Kriminologji, MA Biznes
  • Certifikata shtesë: Menaxher i Riskut, Auditor, Menaxher i Cilësisë, Menaxhimi i Projektit
  • Përvoja ndërkombëtare në të gjithë Evropën, Amerikën dhe Azinë Qendrore

Поврзи се со Ангелика…

Ние го расплетуваме нашиот целосен потенцијал кога ќе го препознаеме нашиот фокус и дејствуваме од позиција на внатрешен мир и врз основа на нашите таленти, вредности и интереси.