Води со интегритет, предизвикувај со сочувство и инспирирај акција.

Dr. Blanca Belak

Невро-коуч и експерт за развој на лидерство

Dr. Blanca Belak është një neuro-trajnere e certifikuar dhe eksperte e zhvillimit të lidershipit me më shumë se 20 vjet përvojë profesionale në financat ndërkombëtare, diplomaci dhe programe te zhvillimit.

 

Përvoja dhe sertfikatat

 • Doktoraturë në Zgjidhjen e Konflikteve
 • 20+ vite në pozicione drejtuese dhe menaxheriale
 • 15+ vite përvojë në trajnimin e të rriturve, zhvillimin e lidershipit dhe coaching
 • Certifikimi i neuro-stërvitjes (Bonnie Badenoch, Parks, Jana Thann)
 • Certifikimi i Terapisë së Shpejtë Transformuese (Marisa Peer)
 • Certifikimi i mençurisë emocionale dhe trupore (Instituti Hendricks)
 • Cynefin Framework, Cynefin Suite Tools (Dave Snowden)
 • Certifikimi i debrieferit të vlerësimit të vendimmarrjes lektive (Lectica)
 • Certifikimi i debrieferit të komenteve 360° të Profilit të Lidershipit (TLCP)
 • Certifikimi i yjësive sistemike (Jana Thann)
  Coaching (ICF, anëtar i Bordit të ICF Austria)
 • Përvoja ndërkombëtare në BE, Evropën Lindore, Afrikë, Amerikën e Veriut, Lindjen e Mesme dhe Azi.

Поврзи се со др. Бланка…

 Води со интегритет, предизвикувај со сочувство и инспирирај акција.