Ти можеш да креираш нова иднина за себе.

Viktorija Jordanovska

НЛП тренер, коуч и бизнис консултант

është trajnere dhe konsulente biznesi e certifikuar NLP me më shumë se 20 vjet përvojë profesionale dhe ndërkombëtare në programet e zhvillimit, marketingun dhe zhvillimin e biznesit. Ekspertiza e saj përfshin përsosmërinë në komunikim, udhëheqje, ndërtimin e ekipeve me performancë të lartë dhe ndërhyrjet sistematike.

 

Përvoja dhe sertfikatat

 • Menaxhimi i Përgjithshëm dhe Çështjet Ndërkombëtare (BSc në Administrim Biznesi dhe Çështjet Ndërkombëtare)
 • 20+ vite në pozicione drejtuese dhe menaxheriale
 • 10+ vite përvojë në trajnimin e të rriturve dhe zhvillimin e lidershipit
 • Mjeshtër dhe mentor i certifikuar (ITA) për
 • Programimin Neuro Linguistik – NLP (Themeluesi i NLP John Grinder)
 • Capital NLP Coach (ABNLP me Bureau Land Holandë)
 • Mjeshtër i NLP (ABNLP me Bureau Land Holandë)
 • Stërvitje sistematike dhe certifikim konstelacionesh (Bureau Land Netherlands)
 • Certifikimi i stërvitjes së ekipit me performancë të lartë (Marylin Atkinson, Kolegji Ericsson)
 • Certifikimi i kodit të ri NLP Coaching (John Grinder & Carmen Bostic St.Clair)
 • Artet dhe Shkenca e Marrëdhënieve: Çertifikimi i Kuptimit të Nevojave Njerëzore (Universiteti i Torontos)
 • Certifikimi i Lidershipit të Lidhur (Universiteti Yale)
 • Përvoja ndërkombëtare në BE, Evropën Lindore, Rusi, Afrikë, Amerikën Veriore dhe Jugore, Lindjen e Mesme dhe Azi.

Поврзи се со Викторија…

Ти можеш да креираш нова иднина за себе.