Bëhuni një udhëheqëse e ndryshimeve

Programi WILP ofron një mjedis të sigurt dhe të sigurt në të cilin gratë lidere mbështeten për të reflektuar lirshëm në rrugëtimin e tyre të lidershipit, si dhe për të marrë mjetet praktike që u nevojiten për të avancuar në karrierën dhe jetën e tyre pa kompromentuar mirëqenien e tyre.

Eksploroni kontekstin tuaj personal të lidershipit

Vini re se si merrni vendime dhe bëni zgjedhje, çfarë ju shpërqendron, ku e kufizoni veten dhe si e kufizoni veten nga të jetuarit plotësisht kongruent.

Zgjeroni ndikimin tuaj

Zhvilloni stilin tuaj autentik të udhëheqjes. Merrni mjete dhe strategji praktike për të rritur besimin tuaj dhe për të rritur ndikimin dhe dukshmërinë tuaj. 

Rritni ndikimin tuaj

Rritni vetëdijen dhe besimin. Mësoni të luani për të fituar, të kapërceni sfidat ose të hidheni në një pozicion të ri me vetëbesim dhe qetësi.

Bëhuni një mjeshtër i udhëheqjes adaptive

Mësoni të lundroni në situata komplekse me mjeshtëri. Kapërceni pengesat dhe paragjykimet që ju pengojnë.

Përfitoni nga Women Lead Community

Pjesëmarrëset tuaja do të bëhen një burim i besueshëm, duke inkurajuar udhëtimin tuaj të lidershipit dhe duke ju pasuruar në shumë mënyra të dobishme gjatë programit dhe më gjerë.

ZBULONI VULËN TUAJ UNIKE TË UDHËHEQËSISË

Kohët e fundit ndiheni të mbërthyer në mjedisin tuaj. Ju ndjeheni se jeni vetëm në çdo gjë që bëni.

Nuk keni kujt t'i drejtoheni për udhëzim ose ndihmë. Shumë gjëra po ju ndodhin në të njëjtën kohë. Ndiheni të mbingarkuar. Nuk keni hapësirë apo energji për t'u kujdesur për veten.

Ju pyesni veten: do të digjem? A do të dëgjohet zëri im?

ZBULONI VULËN TUAJ UNIKE TË UDHËHEQËSISË

Si ta rrisni tuajën

ndikim?

Programi i Lidershipit të Grave me Ndikim (WILP) është një program i avancuar për ndërtimin e kapaciteteve drejtuese. Programi është i dedikuar për gratë që kanë për mision të krijojnë ndryshime në shoqëri dhe që vijnë nga sektorët jofitimprurës dhe të shërbimeve publike në Maqedoninë e Veriut.

Bëhuni agjentë të fuqishëm të ndryshimit me këtë program të zhvillimit të lidershipit të krijuar posaçërisht për gratë drejtuese në sektorët jofitimprurës dhe të shërbimeve publike, si dhe shoqerinë akademike.

Falë Bashkimit Evropian, bursat janë të disponueshme për këtë program.

Vetë-ndërgjegjësimi dhe vetë-reflektimi

Fitoni njohuri të vlefshme se kush jeni. Rritni gravitatin tuaj.

Lidership

Ju jeni më shumë se truri juaj. Mësoni si ta përdorni trupin tuaj me vetëdije.

Teknika të relaksimit të thellë

Rimbushni bateritë tuaja me teknika të provuara relaksimi.

Produktiviteti Personal

Mësoni teknika të thjeshta por jashtëzakonisht efektive që rrisin efikasitetin dhe produktivitetin tuaj në maksimum.

Energji dhe vëmendje

Menaxhoni energjinë dhe vëmendjen tuaj për performancë optimale.

Neuro-teknika

Përdorni fuqinë e neuroshkencës për të kapërcyer besimet tuaja kufizuese dhe zakonet e padobishme.

Mjete për trajtimin e situatave komplekse

Lundroni në situata komplekse me lehtësi, integritet dhe mjeshtëri.

Zonja e bisedave të vështira

Mësoni aftësi të fuqishme komunikimi që ndikojnë në çdo aspekt të lidershipit tuaj. Dhe jetën tuaj.

Gjeni strehën tuaj të sigurt

Lidhuni me një grup të larmishëm të grave udhëheqëse, gjeni komunitetin tuaj. Rimbushni me energji dhe gëzim.

Bëhuni gati për ndryshime në një mënyrë femërore

Nëse jeni gati të zgjidhni sfidat tuaja si profesionistë, si gra që gjinden në botën e burrave, atëherë bashkohuni me ne dhe forconi kapacitetet dhe burimet tuaja, përmes qasjeve të të mësuarit me përvojë të cilësisë më të lartë.

Çfarë pas

WILP?

Ќе имаш поголема самодоверба

Do të keni më shumë besim dhe mjete për të trajtuar me mjeshtëri situatat komplekse.

Ќе станеш моќна комуникаторка

Do të komunikoni me më shumë besim dhe me ndikim më të madh.

Ќе ја добиеш слободата што ја посакуваш

Do të keni gjithçka që ju nevojitet për të lënë pas angazhimin tuaj të vazhdueshëm dhe për t'iu përkushtuar njerëzve tuaj të dashur.

Ќе ги усогласиш своите дела со твојата мисија

Do të jeni plotësisht në linjë me misionin tuaj dhe do të merrni vazhdimisht komplimente për ndryshimin pozitiv që inkurajoni dhe frymëzoni rreth jush.

Ќе станеш дел од WLC

Ju do të jeni pjesë e Women Lead Community (WLC) - një rrjet i grave dhe mentorëve të tjerë me ndikim të cilëve mund t'u drejtoheni për mbështetje, këshilla dhe udhëzime, si dhe akses në mundësitë ekskluzive të mësimit, zhvillimit, mentorimit dhe trajnimit.

Do të jeni gati për çdo gjë!

Ne besojmë se çdo grua ka potencialin për të qenë një udhëheqëse e fuqishme, dashamirës, efektive dhe ne jemi të gatshëm t'ju mbështesim në zhbllokimin e këtij potenciali.

A jeni gati të na bashkoheni në këtë rrugëtim drejt rritjes dhe suksesit tuaj profesional dhe personal?

Përvoja nga

pjesëmarrëset

★★★★★
„Kjo përvojë është diçka që do t'i referohem për më shumë reflektim. Më dha shumë mendime të frytshme për zhvillimin tim të ardhshëm, si dhe disa procese që do të doja t'i filloja dhe t'i ndërtoja më tej për zhvillimin tim profesional dhe personal. Unë patjetër do t'ua rekomandoja programin grave udhëheqëse që janë të interesuara të krijojnë më shumë mundësi për të rritur zhvillimin e tyre."
Dilyana
Pjesëmarrëse në Programin e Lidershipit ACE 2023
★★★★★
„Më pëlqeu shumë diversiteti i këtij grupi, shumë gra të ardhura nga sektorë të ndryshëm, me eksperienca të ndryshme dhe mosha të ndryshme, por ajo që vura re është se ne ndajmë shumë sfida të përbashkëta.
Programi ishte frymëzues dhe njohuritë do ta marr me vete në punën time të përditshme.”
Matilda

 

Pjesëmarrëse në Programin e Lidershipit ACE 2023
★★★★★
„Mësimet kryesore nga programi i udhëheqjes ACE për mua ishin të shumta: mundësia për të qenë në një mjedis ku pata mundësinë të tërhiqesha nga rutina e përditshme dhe të mendoja për çështje që më kanë bërë të ndihem e shqetësuar prej disa kohësh; mjete dhe njohuri të reja që janë të rëndësishme për udhëheqjen dhe rrjetëzimin me gra të tjera me përvoja dhe sfida të ngjashme."
Graziella
Pjesëmarrëse në Programin e Lidershipit ACE 2023

Si të arrini deri në një

bursë të plotë

Mësoni mjetet dhe strategjitë moderne që ju nevojiten për ndikim dhe mirëqenie. Gjeni vendin tuaj në një komunitet mbështetës të grave udhëheqëse. Falë Bashkimit Evropian, bursat janë të disponueshme për këtë program.

Доколку ги исполнуваш условите ќе добиеш целосна стипендија за програмата од страна на Европската Унија. Повеќе за условите прочитај во делот A është programi i udhëheqësisë WILP për mua?

Gjenerata e parë fillon në fillim të tremujorit të parë të 2024!

Програмата за лидерство за жени со влијание (WILP) е во вредност од

 1250 €

 • 6 seanca live online të udhëhequra nga trajnerët tanë me përvojë
 • 3 ditë seanca intensive live
 • Grupi do të përbëhet nga 12-15 gra udhëheqëse të shkëlqyera si ju
 • Работни материјали, подароци итн…
 • Udhëtimi, ushqimi dhe akomodimi

Takoni tuaj

trajnerët

Тренер на возрасни, коуч и бизнис консултант

НЛП тренер, коуч и бизнис консултант
Невро-коуч и експерт за развој на лидерство
Социократски фасилитатор

e shpeshta

Pyetjet

Si mund të aplikoj për programin?

 

Thjesht plotësoni aplikacionin!

 

 • Aplikimi është i hapur për grupin duke filluar në fillim të marsit 2024.
 • Përgjigjuni të gjitha pyetjeve në detaje, pasi kjo do të na ndihmojë të strukturojmë programin sipas nevojave të pjesëmarrësve.
 • Cdo aplikim do të shqyrtohet në detaje dhe nëse plotëson kërkesat do të jepet një bursë.
 • Për rezultatin e procesit të përzgjedhjes do të njoftoheni më së voni deri më 20 janar 2024
 • Nëse jeni përzgjedhur ne nënshkruajmë kontratë dhe ju paguani një depozitë prej 6000 denarë. Kjo shumë do t'ju kthehet kur të përfundoni programin.
 • Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në orar. Në këtë rast, pjesëmarrësit e regjistruar do të njoftohen në përputhje me rrethanat.

A është programi i udhëheqësisë WILP për mua?

Programi WILP është ideal për ju nëse jeni duke kërkuar një program të avancuar lidershipi - një program ku mund të shprehni sfidat unike me të cilat mund të përballeni si një grua që kërkon të zgjerojë ndikimin tuaj drejtues.

Parakushtet për pjesëmarrje:

 • Ju identifikoheni si grua
 • Aktualisht punoni në sektorin jofitimprurës, institucion të shërbimit publik, aktivitet shkencor ose aktiv në komunitetin tuaj
 • Keni të paktën 7 vjet përvojë totale profesionale
 • Ju keni të paktën 3 vjet përvojë menaxheriale me përgjegjësi për njerëzit e tjerë
 • Keni njohuri bazë të gjuhës angleze
 • Jeni shtetas ose banor i Republikës së Maqedonisë së Veriut
 • Jeni të përkushtuar ndaj zhvillimit personal dhe dëshironi të merrni pjesë në të gjitha seancat e programit

Pjesëmarrësit e programit do të përzgjidhen me kujdes në mënyrë që grupi të përfitojë nga shkëmbimi i ideve, sfidave dhe zgjidhjeve. Një grup i larmishëm i grave udhëheqëse dhe krijuese të ndryshimeve në shoqëri.

 

* Nëse nuk ju përshtaten këtyre përshkrimeve, bashkohuni në listën e pritjes për programin e ardhshëm WILP këtu

Çfarë do të përfitoj ngapjesëmarrja në program?

 • Mjete me teknika dhe strategji lidershipi për fokus, qartësi, ndikim dhe mirëqenie.
 • Fidbek dhe trajnim të personalizuara për sfidat tuaja të lidershipit
  WILP Fletore pune plot me koncepte, teknika dhe strategji lidershipi
 • Strategjia juaj personale dhe plani i veprimit dhe njohuritë se si të vazhdoni udhëtimin tuaj të lidershipit
 • Workshope live (30 orë) dhe online (18 orë) me trajnerë ndërkombëtarë dhe një grup frymëzues pjesëmarrësish - gra udhëheqëse, duke u përballur me sfida të ngjashme
 • Mbulimi i plotë i të gjitha shpenzimeve për ndjekjen e trajnimit me bursë
 • Certifikatë e trajnimit të përfunduar
 • Mbështetje e vazhdueshme duke përfshirë sesione praktike, stërvitje dhe mentorim në Women Lead Community

А do të marrë një çertifikatë pas mbajtjes së trajnimit?

Po - absolutisht, nëse kaloni të gjitha modulet e trajnimit. Është në rregull të humbasësh dy module në internet, por bëj detyrat e shtëpisë dhe shqyrto video materialet të orës së humbur. 

Për të marrë një certifikatë, pjesëmarrja në trajnimin live në maj 2024 është e detyrueshme. 

Sa kohë duhet të përkushtohem?

Për të përfituar plotësisht nga programi, rekomandohet që t'i kushtoni afërsisht 4 orë në javë për tre muaj, plus tre ditë punëtori të drejtpërdrejta (në një vend të bukur në Ohër). Në këtë kohë llogariten edhe seancat online që do të zhvillohen një herë në javë.

Sa kushton WILP programi?

A jeni gati të investoni në veten tuaj ashtu siç bëjnë profesionistët dhe t'i çoni aftësitë tuaja drejtuese në një nivel tjetër?

Vlera e programit është 1250 € - për 6 seanca live online të udhëhequra nga trajnerët tanë me përvojë dhe 3 ditë seanca intensive live.

Grupi do të përbëhet nga 12-15 gra udhëheqëse të shkëlqyera si ju.

Përveç kësaj, do t'ju jepet akses premium falas në Women Lead Community , ku mund të lidheni me gra frymëzuese nga e gjithë bota.

Çmimi i këtij programi është relativisht i ulët në krahasim me programet e tjera me nivel dhe shtrirje të ngjashme dhe për ju nëse i plotësoni kushtet do të përfitoni një bursë nga BE-ja.  

 

Udhëtimi, ushqimi dhe akomodimi

Të gjithë pjesëmarrësit e bursave do të mbulohen plotësisht për pjesëmarrje në program, duke përfshirë udhëtimin, ushqimin dhe akomodimin për kohëzgjatjen e trajnimit live.