ACE

Leadership Development

for Women Change-Makers

Active Citizenship Excellerator (ACE) е високо искуствена и извонредна напредна програма за лидерство за жени кои предизвикуваат промени од непрофитни организации, јавни услуги и академски кругови.

Active Citizenship Excellerator (ACE) është një platformë për ndërtimin e kapaciteteve drejtuese të grave që janë krijuese të ndryshimeve dhe vijnë nga sektorët jofitimprurës dhe të shërbimeve publike nga shtetet anëtare të Bashkimit Evropian dhe nga vendet kandidate.

ACE u krijua me mbështetjen bujare të Erasmus+, programi i BE-së për të mbështetur arsimin, trajnimin, rininë dhe sportin në Evropë, dhe u krijua nga Leadership Associates dhe Instituti për Studime Integrale.

Ai vazhdon të zhvillohet në Maqedoninë e Veriut, me shtimin e Inspirit Coaching

PSE E DIZAJNUAM

PROGRAMIN E UDHËHEQËSISË WILP?

Në jetën reale, udhëheqësja femër është në botën e një burri. WILP lindi nga ato momente kur dikush ishte më i zhurmshëm se ne në takimet e punës dhe dëgjohej vetëm sepse ishte mashkull, dhe idetë tona refuzoheshin ose thjesht injoroheshin. Kur ne si gra pritet të jemi mbajtëse shënimesh, të shërbejmë kafe në takime profesionale dhe të qeshim kur kolegët tanë meshkuj tregojnë shaka seksiste. Në ato momente kur ndjenim: E dashur, kjo nuk do t'i ndodhte një burri.

Dhe pastaj, një ditë na mjaftoi të shkruanim procesverbale dhe të shërbenim kafe në mbledhjet e punës. Dhe ne u sëmurëm të dukeshim të hutuar kur homologët tanë meshkuj qeshën përsëri me shakatë e tyre seksiste. Dhe kjo nuk është e gjitha!

Është një gjë të ndihesh i nënvlerësuar, i pa respektuar, i anashkaluar ose thjesht i marrë si i mirëqenë. Por është krejtësisht tjetër gjë të jesh në gjendje të bësh diçka vërtet të zgjuar dhe efektive për ta ndryshuar atë.

Përmes dekadave në hulumtim , analizë, mësimi të thellë, punës së vetë-zbulimit dhe certifikimeve dhe akreditimeve të panumërta, ne kemi përmirësuar të kuptuarit tonë për këtë fushë. Ne kemi zhvilluar një sërë strategjish dhe teknikash që na kanë ndihmuar të bëhemi liderë dhe njerëz më të mirë.

Dhe tani ne duam të ndajmë mjetet, strategjitë dhe praktikat më të fuqishme me gra të tjera udhëheqëse si ju. Kjo është arsyeja pse ne krijuam programin WILP. Është kulmi i viteve të të mësuarit, rritjes dhe përvojës, dhe është mënyra jonë për t'i dhuruar një komuniteti grash që meritojnë më mirë.

Ne besojmë se çdo grua ka potencialin për të qenë një udhëheqëse e fuqishme, dashamirës, efektive dhe ne jemi të gatshëm t'ju mbështesim në zhbllokimin e këtij potenciali.

Takoni tuaj

trajnerët

Тренер на возрасни, коуч и бизнис консултант

НЛП тренер, коуч и бизнис консултант
Невро-коуч и експерт за развој на лидерство
Социократски фасилитатор

A jeni gati të na bashkoheni në këtë rrugëtim drejt rritjes dhe suksesit tuaj profesional dhe personal?