Ти можеш да креираш нова иднина за себе.

Викторија Јордановска

НЛП тренер, коуч и бизнис консултант

Викторија Јордановска е сертифициран НЛП тренер, коуч и бизнис консултант со повеќе од 20 години професионално и интернационално искуство во развојни програми, маркетинг и развој на бизниси.  Нејзината експертиза вклучува извонредност во комуникација, лидерство, градење тимови со високи перформанси и системски интервенции.

 

Искуство и сетификации

 • Генерален менаџмент и меѓународни односи (BSc in Business Administration and International Affairs)
 • 20+ години на раководни и лидерски позиции
 • 10+ години искуство во обука на возрасни, развој на лидерство и коучинг
 • Сертифициран (ITA) мастер обучувач и ментор за
 • Невро Лингвистичко Програмирање – NLP (NLP Founder John Grinder)
 • Capital NLP Coach (ABNLP with Bureau Land Netherlands)
 • NLP Master Practitioner (ABNLP with Bureau Land Netherlands)
 • Systemic coaching and constellations сертификација (Bureau Land Netherlands)
 • High Performance Team Coaching сертификација (Marylin Atkinson, Ericsson College)
 • New Code NLP Coaching сертификација (John Grinder & Carmen Bostic St.Clair)
 • The Arts and Science of Relationships: Understanding Human Needs сертификација (University of Toronto)
 • Connected Leadership сертификација (Yale University)
 • Меѓународно искуство во ЕУ, Источна Европа, Русија, Африка, Северна и Јужна Америка, Блискиот Исток и Азија.

Поврзи се со Викторија…

Ти можеш да креираш нова иднина за себе.